Vi behövs

Flyktingkrisen statuerar mer en något annat ett exempel för Europa.

Dagens och morgondagens utmaningar får inte plats inom ramen för de gamla europeiska nationalstaterna.

Hur ska vi då reformera EU till att bli en effektiv och demokratisk tjänare åt Europas folk när vi mentalt är kvar i debatten inför folkomröstningen?

Politiker, partier och media har ett stort ansvar i att lyfta debatten till en värdig och ansvarsfull nivå. Det är av största vikt för vår demokrati och för Europas framtida stabilitet att medborgarna i Sverige och övriga EU görs delaktiga i europapolitiken, inte minst när det gäller EUs systematik och demokrati. Av just den anledningen bildades föreningen Europafederalisterna under 2016.

Europafederalisterna tar EU:s behov av reformer på största allvar och kommer under 2017 att arbeta för att lyfta debatten gällande Europapolitiken och Europas framtid. Vill du vara en del av vårt arbete eller stödja vår verksamhet så är du varmt välkommen.

Europafederalisterna vill önska er alla en god fortsättning på det nya året.

Mathias Darmell
Ordförande
Europafederalisterna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *