Europafederalisterna på UEF klimatseminarium – Vilnius

Klimatfördringen är här och vi måste agera innan föränndringarna blir irriversibla. Men är det nuvarande sätt att agera på politisk nivå tillräckligt för att undvika en eventuell kommande miljökatastrof? Är ett svagt samarbete av nationer inom EU nog för att leverera lösningar så fort som möjligt? Gör EU:s klimatpolicies skillnad på den globala scenen eller måste vi ena våra styrkor för att göra ännu mer? The Union of European Federalists organisarade ett seminar som försökte öppna debatten inom dessa och flera mer frågor kring klimatförändringar.

Europafederalisterna var på plats. Kolla presentationen för att ta en bild av vad diskuterades i Vilnius. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor/ funderingar som vi borde jobba med hos info@europafederalisterna.eu.